Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü iş birliği ile 10 Haziran 2022 Cuma günü Fen Edebiyat Fakültesi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda “2. Dil, Kültür, Edebiyat ve Dil Öğrenimi Öğrenci Konferansı” düzenlenmiştir. Açılışını Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yüksel ERSAN, İngiliz Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğrencileri Arda AKKUŞ, Elif KİREÇCİ ve Cansel KAHRAMAN ve moderatörlüğünü Yaren ÖZTOP ve Arda GÜNAY’ın yaptıkları konferansa Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Deniz UÇAR, Yabancı Diller Bölümü, Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü ve diğer akademik birimlerden çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanı katılmış ve öğrenciler İngiliz dili, kültürü, edebiyatı ve yabancı dil öğrenimi ile ilgili sözlü sunumlar yapmışlardır. Sunumlar sonrasındaki soru cevap bölümlerinde oldukça verimli fikir alışverişlerinin yaşandığı konferansın kapanış konuşmasını Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat HİŞMANOĞLU yapmış olup, etkinlik sonunda sunum yapan öğrencilere, konferans başkanlarına ve konferans düzenleme kurulu üyelerine Yabancı Diller Bölümü ve Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğretim elemanları tarafından katılım belgeleri takdim edilmiştir.

10 Haziran 2022